Dubbel duurzaam armaturen ombouwen.

YellowBee is een lichtbedrijf gespecialiseerd in het ombouwen van bestaande lichtarmaturen naar LED. In woongebouwen vervangen we veel ronde en 'vierkante' TL buizen (de laatste worden ook wel krakelingen genoemd) maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Geplaatst door: Yellow Bee

We kunnen daarbij bewegingssensoren, schemerschakelaars of noodverlichting integreren. Bij ombouw streven we naar een lichtuitstraling vergelijkbaar met de oude lichtbron.

Ronde en vierkante TL buizen

Wij zijn met name gespecialiseerd in het ombouwen van armaturen met cirkelvormige en vierkante TL buizen (ook wel krakelingen genoemd).

Nieuw ‘plug & play’ binnenwerk

Ons streven is om een nieuw binnenwerk te ontwikkelen dat ‘plug and play' in de bestaande armatuur wordt ingebouwd. Voordelen zijn snelle montage, besparing tot 95% op energieverbruik en reparaties aan stuc- en schilderwerk zijn niet nodig.

Dubbel duurzaam

Door de armatuur een tweede leven te geven wordt bespaard op grondstoffen. De footprint van een gebouw wordt verminderd door hergebruik én energiebesparing.

Om te bouwen armaturen

We hebben in de loop van de tijd ombouw ontworpen bedacht en toegepast voor bandrasterarmaturen, voor de in Nederland erg veel gebruikte Philips Rotaris en alle soorten TL buizen. Bandrasterarmaturen en armaturen die metalen of gestucte plafonds zijn erg geschikt voor ombouw.

Eigen engineering in Nederland

Wij beschikken over een eigen engineering afdeling. Onze LED oplossingen worden in Nederland gemaakt of samengesteld. In overleg kunnen wij alleen de ombouw of ook montage voor onze rekening nemen. We werken graag samen met andere vakmensen.

We hebben een groot aantal aluminium moederborden op voorraad. Daarop solderen we met SMD techniek de juiste lichtkleur LEDjes. Zo kunnen we snel leveren en altijd de best presterende LEDs toepassen.

Restaureren en maatwerk

Met partners doen we ook restauratiewerk en uiteenlopend maatwerk op het gebied van moderniseren van verlichting. Op de website van YellowBee Nederland publiceren we veel cases die duidelijk maken wat er zoal mogelijk is.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Yellow Bee

Yellow Bee

Amersfoortsestraat 61, 3769 AE  Soesterberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Yellow Bee
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.