Het Bramantecarré in Rotterdam

Een imposant woongebouw waarin 24 huurwoningen worden gerealiseerd met op het dak het RHT-dakluik van Gorter

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het Bramantecarré in Rotterdam: een imposant woongebouw waarin 24 huurwoningen worden gerealiseerd. Het ontwerp van de circa twintig meter hoge toren is van Mix Architectuur. De start van de bouw is gepland in 2022. Tijdens de bouw zal op het dak het RHT-dakluik van Gorter worden toegepast. Met dit dakluik zijn onderhoudsploegen zeker van een optimaal veilige toegang tot het platte dak.
 
Het Bramantecarré komt aan het Bramanteplein te liggen, op de plek waar nu nog een parkeerterrein te vinden is. Het gaat hier om een gebouw met 24 driekamerappartementen in het middensegment, verdeeld over zes verdiepingen met op de hoek gelegen terrassen. Op de begane grond komt ruimte voor maatschappelijke voorzieningen.

Veilig het dak op voor onderhoud en inspectie
Voor een veilige toetreding van het dak van het Bramantecarré is gekozen voor het RHT-dakluik van Gorter. Met dit luik is een efficiënte toegang gegarandeerd en kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze naar de werkplek. Het duurzame luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van deze tijd.

Meer over Gorter Luiken leest u op www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.