Bedrijfshal Vitelia krijgt RHT-dakluik

In Hazerswoude-Dorp realiseert Vergeer Bouw een nieuw bedrijfsgebouw voor Vitelia.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het door GBS Architecten ontworpen gebouw bestaat uit een opslaghal van duizend vierkante meter en een laad- en losruimte met een dubbel laad- en losdock. Daarnaast bouwt Vergeer drie opslagruimtes, een verkoopmagazijn en een kantoorgedeelte op de eerste verdieping. Om veilig het dak op te komen -voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden- koos GBS voor toepassing van het energiezuinige RHT-dakluik van Gorter.

Veilige daktoegang met het RHT-dakluik
Het RHT-dakluik zorgt ervoor dat onderhoudsmonteurs straks op een compleet veilige wijze het platte dak kunnen betreden. Het duurzame dakluik wordt geleverd in combinatie met een schaartrap die speciaal is ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen en knelgevaar voor handen te voorkomen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde.

De oplossing voor het platte dak
Alle luiken van Gorter zijn uitermate geschikt voor het platte dak. De dakluiken zijn beschikbaar met dichte en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en zijn extra vergunningen niet nodig.

Bewezen prestaties
Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden. Daarmee is er een onbetwiste onderbouwing voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter Luiken BV
Benieuwd naar wat Gorter voor u kan betekenen? Check de website www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.