OeverBorch voorzien van Gorter dakluik

In opdracht van PC Vastgoed uit Groningen maakte architectenbureau De Zwarte Hond een ontwerp voor een luxe kleinschalig woongebouw

Geplaatst door: Gorter Group bv

De toepassing van het Gorter dakluik zet het duurzame karakter van dit bouwwerk extra kracht bij. De 8 appartementen worden gasloos opgeleverd en voorzien van een aardwarmtesysteem met individuele warmtepompen en zonnepanelen. 

RHT-dakluik draagt bij aan de totale dakisolatie
Bij Gorter Luiken zijn zij zich ervan bewust dat het dakluik een integraal onderdeel is van een dak. Het luik draagt bij aan de totale isolatie van het pand. De Gorter dakluiken hebben een bewezen, zeer hoge isolatiewaarde voor de gehele constructie. 
EuroSolid heeft de thermische prestaties conform EN-ISO 10077-2 onderzocht en het staat officieel vast dat de Gorter RHT-dakluiken een isolatiewaarde hebben van Uw = 0,319 W/(m2.K). 

Waarom een dakluik?
RHT-dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar maar bieden in de meeste situaties een praktische toegang tot dakterrassen, koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op platte daken. De RHT-dakluiken zijn inzetbaar op platte, geïsoleerde of ongeïsoleerde, daken van beton, staal of hout. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en luiken in speciale afmetingen. 

Praktische informatie
Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met een ladder, vaste trap of schaartrap uit het assortiment van Gorter. Een dakluik is een praktisch alternatief voor een dakopbouw. Gorter dakluiken voegen zich onopvallend in het dakbeeld en zijn met minimale aanpassingen te plaatsen. Dit bespoedigt vaak ook de tijdsduur bij het verkrijgen van een bouwvergunning. 

Bezoek voor meer informatie www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.