Forensen in Ommen

Opnieuw hebben eigenaren van recreatiehuisjes in Ommen felle brieven geschreven naar de gemeenteraad van Ommen.

Gepubliceerd: 23 juni 2015

in Ommen felle brieven geschreven naar de gemeenteraad van Ommen. Het is nog niet te laat om de exorbitante verhoging van de forensenbelasting terug te draaien, is de boodschap van de Verenigingen van Eigenaren (VVE) van zeven bungalowparken in Ommen.

Deze verhoging is ingegaan in 2015, maar pas begin 2016 volgen de aanslagen van de gemeente. "Dat gaat honderden bezwaren betekenen", aldus Frank van der Elst, voorzitter van de VVE Park Reggewold in Vilsteren. De Deventenaar heeft namens de VVE Park Reggewold een klacht ingediend bij de Ombudscommissie van de gemeente. "Behalve bij de bestuursrechtspraak wilde de VVE ook bij de Nationale Ombudsman onze grieven indienen. Omdat de gemeente Ommen hier niet bij aangesloten is, wordt onze klacht nu door de lokale Ombudscommissie behandeld."

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.