Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Gratis stappenplan buurtpreventie

27 september 2016
Alarmleverancier SmartAlarm heeft een gratis verkrijgbaar stappenplan voor buurtpreventie
LEES VERDER

SmartAlarm publiceert handreiking buurtpreventieprojecten


Alarmleverancier SmartAlarm heeft een gratis verkrijgbaar stappenplan voor buurtpreventie gepubliceerd, met als doel; een bijdrage te leveren aan de informatievoorziening omtrent buurtpreventieprojecten en het tegengaan van de criminaliteit in Nederland.

Inbraken terugdringen


Buurtpreventieteams en -groepen zijn volgens SmartAlarm een bewezen manier om het aantal inbraken terug te dringen en de pakkans van criminelen te vergoten. Volgens de leverancier van alarmsystemen is de wil er vaak wel, maar kunnen burgers geen helder en inzichtelijk stappenplan vinden. Vooral voor senioren kan het vinden van de juiste informatie lastig zijn.

Buurtpreventie populair


De populariteit van buurtpreventie lijkt steeds meer toe te nemen. Het aantal buurtpreventieteams schiet als paddenstoelen uit de grond en met succes. Het stappenplan voor het initiëren en uitvoeren van een buurtpreventieproject is te vinden op de kennispagina voor buurtpreventie.

Kennisdossier anti-inbraak


Naast het stappenplan heeft SmartAlarm praktische informatie gepubliceerd met betrekking tot digitale hulpmiddelen, een overzicht van beveligingsapp's,anti-inbraaktips en inzichtelijkheid van inbraakmethoden. De bundeling van alle kennispagina's gaat gepaard onder het kennisdossier anti-inbraak en buurtpreventie

 

www.smartalarm.nl 

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

ZOEKSUGGESTIES