Gratis stappenplan buurtpreventie

Alarmleverancier SmartAlarm heeft een gratis verkrijgbaar stappenplan voor buurtpreventie

Gepubliceerd: 27 september 2016

SmartAlarm publiceert handreiking buurtpreventieprojecten


Alarmleverancier SmartAlarm heeft een gratis verkrijgbaar stappenplan voor buurtpreventie gepubliceerd, met als doel; een bijdrage te leveren aan de informatievoorziening omtrent buurtpreventieprojecten en het tegengaan van de criminaliteit in Nederland.

Inbraken terugdringen


Buurtpreventieteams en -groepen zijn volgens SmartAlarm een bewezen manier om het aantal inbraken terug te dringen en de pakkans van criminelen te vergoten. Volgens de leverancier van alarmsystemen is de wil er vaak wel, maar kunnen burgers geen helder en inzichtelijk stappenplan vinden. Vooral voor senioren kan het vinden van de juiste informatie lastig zijn.

Buurtpreventie populair


De populariteit van buurtpreventie lijkt steeds meer toe te nemen. Het aantal buurtpreventieteams schiet als paddenstoelen uit de grond en met succes. Het stappenplan voor het initiëren en uitvoeren van een buurtpreventieproject is te vinden op de kennispagina voor buurtpreventie.

Kennisdossier anti-inbraak


Naast het stappenplan heeft SmartAlarm praktische informatie gepubliceerd met betrekking tot digitale hulpmiddelen, een overzicht van beveligingsapp's,anti-inbraaktips en inzichtelijkheid van inbraakmethoden. De bundeling van alle kennispagina's gaat gepaard onder het kennisdossier anti-inbraak en buurtpreventie

 

www.smartalarm.nl 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.