IP Video intercom met App

Met de IP video intercom van DoorBird zie je via de App waar je ook bent wie er voor je toegang staat.

Geplaatst door: Portacon

IP Video intercom met App

Een appartementencomplex of bedrijfsgebouw voorzien van een video intercomsysteem die werkt door middel van internet? Dan is de IP video intercom van DoorBird een goede oplossing. Via de App zie je direct wie er voor je toegang staat. Zijn de appartement uitgerust met een Smart Home systeem? Dan koppel je de IP video intercom eenvoudig met dit systeem. Op deze manier heb je een alles-in-één oplossing.

IP video intercom voor je bedrijf of VVE
Met een video intercom zie je direct wie er voor je toegang staat. Dit bevorderd het gevoel van veiligheid. Wel zo fijn wanneer je niet direct zicht hebt op je voordeur of slagboom. Op deze manier kan je een weloverwogen beslissing nemen om iemand wel of geen toegang te verlenen.

De IP video intercom is uitermate geschikt om toe te passen bij een appartementengebouw of een bedrijfspand. De IP video intercom is verkrijgbaar in verschillende varianten. Van een standaard paneel met twee of drie drukknoppen, tot een paneel met een digitaal display tot wel 100 gebruikers.

Vaste binnenpost of via een App
Wanneer je kiest voor een IP video intercom van DoorBird kan de oproep standaard beantwoord worden via de bijbehorende App. Via de App zie je waar ook ter wereld wie er voor je deur, poort of slagboom staat. Echter is het ook mogelijk om een vaste binnenpost per appartement te plaatsen. Tevens kan de DoorBird IP video intercom nog worden uitgerust met een deurbel. De IP video intercoms van DoorBird zijn dus zo in te delen dat het voor iedere gebruiker eenvoudig te bedienen is.

Ben je geïnteresseerd in een IP video intercom of een ander intercomsysteem? Neem dan contact met ons op en bezoek de website of kom langs in de showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Bedrijvengids Geplaatst door
Portacon

Portacon

Molendijk Noord 54, 7461 JG  Rijssen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.