Beveiligingscamera laten installeren

U wilt uw eigendommen, personeel of familie goed beveiligd hebben. Het kopen van een beveiligingscamera is een goede investering.

Geplaatst door: BERTU Toegangstechniek

Camerabeveiliging speelt vandaag de dag een steeds grotere rol en er is veel vraag naar beveiligingscamera’s met een hoge beeldkwaliteit. En dat laatste kunnen wij voor u leveren. We kunnen de beveiligingscamera installeren.

Beveiligingscamera systeembeveiligingscameras


Bertu Toegangstechniek levert en installeert verschillende soorten beveiligingscamera systemen. Het meest voorkomende systeem bestaat uit een set van meerdere beveiligingscamera’s. Deze worden aangesloten op een centrale recorder. De recorder slaat de opgenomen beelden op en via het systeem kunt u alles beheren en meekijken met uw beveiligingscamera’s. U kunt alle beelden gemakkelijk bekijken via uw smartphone, computer of extern beeldscherm. U kunt zelfs instellen om een bericht te ontvangen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De beveiligingscamera’s kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd.

Hoge kwaliteit camerabeveiliging


Het belangrijkste bij het plaatsen van beveiligingscamera’s is natuurlijk de kwaliteit van het beeld. Want hoe vaak ziet u nou fragmenten op TV van beveiligingscamera’s waarbij de dader slecht in beeld te zien is terwijl de camera goed geplaatst is? Zonde van de investering! Als u geld spendeert aan camerabeveiliging dan moet het wel goed werken natuurlijk.

Wij leveren en monteren zeer hoogwaardige en duurzame beveiligingscamera’s. Het beeldkwaliteit is minimaal HD maar ook een 4K systeem is mogelijk.

Daarnaast werken we alle bekabeling professioneel weg. We zorgen ervoor dat de installatie van de beveiligingscamera goed en afgewerkt wordt opgeleverd. Ook krijgt u uitleg over het systeem

en helpen wij u met het installeren van de app op uw mobiel of tablet.

Neem contact met ons op om te kijken welk systeem geschikt is voor uw situatie. Wij geven graag vrijblijvend en eerlijk advies.

https://bertu-toegangstechniek.nl/contact

 

Bedrijvengids Geplaatst door
BERTU Toegangstechniek

BERTU Toegangstechniek

Spoorbos 14, 7543 GH  Enschede

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.