..........
shadow_fix

Verhoogde galerijvloeren

Verhoogde galerijen hebben als doel de mobiliteit van gebouwen te optimaliseren. Hierdoor kunnen kwetsbare bevolkingsgroepen langer thuis blijven wonen.

Verhoogde galerijen

Wij van Fiberplast hebben opgemerkt dat de vraag naar levensloopbestendige galerijvloeren de laatste jaren sterk is toegenomen. Met name in omgevingen waar de wat kwetsbaardere bevolkingsgroepen leven zien wij een toenemende vraag. In deze leefomgevingen is het optimaliseren van de leefomgevingen bijna een must. Dit vergroot de algemene mobiliteit, verbreedt de beweegomgeving en verwijdert mogelijk gevaarlijke of hinderlijke obstakels.


Ons materiaal beschikt over een aangenaam antislip oppervlak, behoeft weinig onderhoud en is brandveilig. Zo heeft onze massieve composiet planken brandklasse cfl (din-13501-1), rookklasse s1, een antislip waarde van r10 en is daarnaast vrij van druppelvorming. Dit maakt het uitermate geschikt voor toepassingen voor vluchtwegen op hoogte. Zo kan bij het ophogen van galerijen en balkons al snel 10 tot 25 cm extra leef- en bewegingsruimte gewonnen worden. Dat is ruimte die u anders niet zou gebruiken! Indien gewenst kunnen wij ook een gesloten dek uitvoering leveren of een extra nano antislip laag laten toepassen.


Hieronder vindt u een makkelijk overzicht van alle merken die wij kunnen leveren:
Enviroflex – rubber maatwerkoplossingen
Enviroplast – plastic plaatmateriaal (gevel, loopoppervlak & beschermlaag)
Envirodeck – composiet terras-, balkon- en galerijplanken met een hoge brandklasse
Envirolift / Buzon – In hoogte regelbare vloerdragers
Envirosport – rubberen tegels extreem dempend
• Webshop tegeldrager.nl – Vaste en verstelbare tegeldragers & balkdragers
• Simowood – Biocomposiet schuttingen en balkon afscheidingen

Fiberplast kan bij het opplussen de rol vervullen van materiaalleverancier of adviesgever. Wij zijn lid van Stichting Kenniscentrum Opplussen. Het SKO is opgericht met doel de mobiliteit van bestaande woningen te verbeteren (opplussen) zodat ook de meest kwetsbare personen, ook op latere leeftijd, langer in de eigen woning veilig en verantwoord kunnen blijven wonen. Tevens kunt u via ons in contact komen met een door ons goed gekeurde installateur van verhoogde galerij- of balkonvloeren. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze duurzame en vooral slimme producten.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam