SPIRAL VLOERDRAGERS

Verstelbare vloerdragers voor lage tegel- of vloerconstructies. Voor hoogtes tussen de 10 en 90 mm.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Spiral vloerdragers – tot op de millimeter af te stellen!

De SPIRAL vloerdragers van Envirolift zijn speciaal ontwikkeld om de wat lagere hoogtes op te vangen (10 – 90 mm). Voorzien van een grote kop (145 mm) die met toebehoren in seconden gereed te maken is voor zowel tegels als fundatiebalken. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de dragers eenvoudig per mm in te stellen en bovendien zwaar belastbaar( tot wel 850 kg statisch) zijn. Gemaakt van bestendig en lichtgewicht polypropyleen dat vele jaren meegaat zonder draagkracht te verliezen en na zijn lange levensduur volledig recyclebaar is. Zowel de beginnende klusser als de ervaren vakman kan met weinig tot geen instructie zo aan de slag met de SPIRAL vloerdrager.

Voordelen SPIRAL vloerdragers

  • Geschikt voor zowel tegels als fundatiebalken
  • Zwaar belastbaar
  • Per mm instelbaar
  • Grote kop, wat zorgt voor een goede stabiliteit
  • Licht van gewicht

Een wereld van toebehoren

De kop van de drager is voorzien van meerdere gaten waarmee u eenvoudig een voegblad, voegkruis of balksteun in kunt klikken. Speciaal voor tegels zijn er optioneel zelfnivellerende kopcorrectors, randdilatatie clips of vulrubbers voor op de kop van de drager beschikbaar. Een vulrubber is een echte aanrader omdat deze verschuivingen tegengaat, contactgeluid dempt en erg handig is om kleine hoogteverschillen op te vangen. Onder de voet kan optioneel nog een vulplaat of koppelbus worden geplaatst om hogere hoogtes te bereiken. Wij raden echter dan over te stappen naar de STANDARD of MAX series van Envirolift omdat deze voordeliger en traploos verstelbaar zijn.

Over Envirolift

Wij van Envirolift, onderdeel van Fiberplast circulair BV, zijn reeds al meer dan 15 jaar actief in de vloerdrager markt. Onze producten staan bekend om hun gebruikersgemak, hoge kwaliteit, circulariteit en zeer lange levensduur. Over de jaren heen hebben wij dan ook al honderden locaties in Nederland en België mogen voorzien van onze oplossingen. U kunt hiervan een klein aantal bekijken op onze website. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij reageren vaak binnen een werkdag. De SPIRAL vloerdragers zijn tevens ook direct te bestellen in onze Tegeldrager.nl webshop.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.