Gerelateerde suggesties:

Rubber fitnessvloeren

Hoogwaardige rubber fitnessvloer die zorgt voor een goede demping, valbescherming en krachtopbouw. Hiermee beschermt u de sporter, materiaal en gebouw.
LEES VERDER

Sportvloeren van Fitnesstegel.nl

Alles voor een professionele sportvloer

Indoor en outdoor sportvloeren van fitnesstegel.nl zijn middels diverse strenge milieu en sportnormen ontwikkeld en geproduceerd en kunnen makkelijk en snel bijna overal geplaatst worden. Fitnesstegel heeft goed naar de wensen van haar klanten geluisterd en volgt de ontwikkelingen in de sportvloermarkt op de voet. Wij hebben door onze jaren lange ervaring en wereld van kennis een goed beeld kunnen schetsen. Wij begrijpen dat zowel de sporter, de gebruikte materialen en het gebouw zelf door de sportvloer moet worden beschermd en ondersteund. Daarnaast moet zowel de casual cardioman als de bloedfanatieke crossfitter goed uit de voeten moeten kunnen op onze rubber vloeren. 

Met een EPDM of SBR sportvloer van fitnesstegel.nl weet u zich te verzekeren van een slijtvaste, hoogwaardige en prijstechnisch aantrekkelijke rubbervloer. Kortom, met de SBR of EPDM sportvloer van Fitnesstegel heeft u bij nieuwbouw of renovatie van iedere sportomgeving de juiste te pakken! Tijdens de gehele levensduur behouden onze rubber vloeren haar sporttechnische eigenschappen en benodigden geen extra beschermlaag.

 

Kenmerken:

  • Makkelijk en snel te installeren
  • Schoon en milieuvriendelijk
  • Valbescherming
  • Anti-slip oppervlak
  • Volledig recyclebaar na gebruik
  • Veilig van PAK’s en zware metalen (uitvoerig getest)
  • Veel kleur en design opties
  • Makkelijk in onderhoud
  • Ter bescherming van de bestaande vloer en voor het realiseren van geluid- en trilling demping

Onze sportvloeren bieden met name een uitkomst op locaties waar men een probleem heeft of verwacht met luid contactgeluid of trillingen, die ook in andere ruimtes of verdiepingen voelbaar zijn. Wij hebben voor die, vaak stedelijke omgevingen, diverse speciale sandwich vloeren ontwikkeld. Deze hebben zeer hoge dempingwaardes ten aanzien van geluid & trillingen. Wij raden aan, indien u twijfelt, contact met ons opnemen. Fitnesstegel.nl, onderdeel van Fiberplast BV, heeft namelijk een wereld van kennis en ervaring in huis en helpen u graag vrijblijvend verder. Zo beschikken de onderkant van onze crossfit tegels bijvoorbeeld over speciale nokken waarmee geluid en trillingen vakkundig mee worden opgevangen en geabsorbeerd.

Reacties

Fiberplast BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen