Sportvloer voor fitness of crossfit

Sportvloer oplossingen voor omgevingen waar men fitness, crossfit of vechtsport beoefend. Van hoge kwaliteit en bovendien zeer makkelijk in onderhoud. Afkomstig van vertrouwde en toonaangevende West-Europese fabrikanten.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Fiberplast Circulair uw leverancier voor sportvloeren!

Op zoek naar een passende en hoogwaardige rubber vloeroplossing? Wij van Fiberplast Circulair leveren al bijna een decennium sportvloer oplossingen onder merknamen als Everroll, Envirosport of Envirofloor. Onze vloeren zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in sportomgevingen als o.a. fitnesscentra, crossfitboxen of vechtsportringen. Het materiaal is van nature slijtvast, geluiddempend en uiterst bestendig tegen hoge puntbelastingen. Als bedrijf hebben wij ervoor gekozen uitsluitend rubberproducten in het assortiment te nemen van vertrouwde West-Europese leveranciers die voldoen aan alle wettelijk wetgeving en normen ten aanzien van de veiligheid zoals SVHC en REACH.

Meerwaarde in maatwerk

Graag gaan we met onze klanten in gesprek over de wensen ten aanzien van hun sportvloer. Naast een groot assortiment van standaardkleuren, kunnen wij vaak ook veel ten aanzien van afwijkende diktes, designs of kleuren. Er moet hierbij natuurlijk wel rekening worden gehouden met een kleine meerprijs en een iets langere levertijd. Zo hebben wij al veel projecten voor interieurarchitecten of designstudio’s mogen uitvoeren.Graag gaan we met onze klanten in gesprek over de wensen ten aanzien van hun sportvloer. Naast een groot assortiment van standaardkleuren, kunnen wij vaak ook veel ten aanzien van afwijkende diktes, designs of kleuren. Er moet hierbij natuurlijk wel rekening worden gehouden met een kleine meerprijs en een iets langere levertijd. Zo hebben wij al veel projecten voor interieurarchitecten of designstudio’s mogen uitvoeren.

Voordelen Envirosport sportvloer

 • Slijtvast en anti-slip oppervlak
 • Veel keuzemogelijkheden
 • Afgestemd op type gebruik
 • Beschermt sporter, ondervloer & materiaal
 • Lange levensduur en volledig recyclebaar

Toepassingsvoordelen

 • Fitnesscentra
 • Crossfitboxen
 • Fysiopraktijken
 • Vechtsport omgevingen
 • Schietsportbanen
 • Werk of expositieomgevingen

Over ons

Door in gesprek te gaan met onze klanten komen wij bijna altijd wel tot een geschikte oplossing ten aanzien de klantwensen, het beschikbare budget of de uiteindelijke toepassing. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de akoestiek en of de ondervloer wel voldoende wordt beschermd tegen hoge puntbelastingen. Wij hebben sportvloer oplossingen die variëren tussen de 4 tot 65 mm. Het laatste decennium hebben wij al een groot aantal woon-, werk- en sportomgevingen in Nederland en België mogen voorzien van een nieuwe vloer. Hierbij staat de service en communicatie naar de klant natuurlijk centraal. Wij streven ernaartoe om binnen een werkdag de klant te woord te staan of het nou gaat om een simpele vraag of een complexe offerte. Een ander punt is betrouwbaarheid; wij willen transparant zijn ten aanzien van de levertijd en maatwerk mogelijkheden. Een klein gedeelte van ons assortiment is te vinden in de Fitnesstegel.nl webshop. Fiberplast Circulair is hard op weg om het eerste, echte, circulaire groothandel te worden in Nederland. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via de mail, telefoon of chat.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Fiberplast Group
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.