Outdoor fitnesstegels

Een sportvloer voor buiten? Geen probleem, wij hebben fitnesstegels die zeer bestendig zijn tegen de elementen, waterdoorlatend zijn en weinig onderhoud behoeven. Ideaal voor buiten sportomgevingen en makkelijk te plaatsen.

Geplaatst door: Fiberplast Group

We zien de vraag naar outdoor sportvloeren de afgelopen jaren steeds meer toenemen. Lekker sporten in de frisse lucht met de apparatuur die je ook gewoon in een binnen sportschool vindt. Een buiten sportvloer moet aan heel andere voorwaarden voldoen om zijn kwaliteiten te behouden. Zo moet de vloer veel beter bestendiger zijn tegen weersinvloeden en goed te reinigen zijn. Ook moet de waterdoorlatendheid dusdanig zijn dat er vrijwel geen water op blijft liggen na een  regenbui, dit zal namelijk zorgen voor een snelle aangroei van alg en versnelt de degradatie van de vloer.

Envirosport buiten sporttegels

Wij hebben verschillende sporttegels in ons assortiment die speciaal ontwikkeld zijn met oog op buiten sportomgevingen. Deze tegels hebben standaard een open structuur waardoor hemelwater door de tegel weg kan lopen. Efficiënt te reinigen met een dweil of een hoge drukreiniger (in waaiervorm en op minimaal 15 cm afstand). Een ander voordeel is de eenvoudige montage, dit met een pen-gat verbinding in een gesloten verband. Er is geen verlijming benodigd, indien nodig met een decoupeerzaag (laag toerental) of nat stanleymes op maat te snijden.

Assortiment buiten fitnesstegels:

  • Afmetingen: 1000 x 1000 x 30 (zonder nop) of 40 mm (met nop)
  • Kleur: Zwart

Krachttraining en Crossfit

De tegels zijn geschikt om met middelzware gewichten en ander fitnessapparatuur op te trainen. SBR rubber is van nature zeer slijtvast en dempt contactgeluid & krachtdoorslag. Er moet voorkomen worden dat de onderliggende vloer beschadigt en ook mogen gewichten zo weinig mogelijk gaan stuiteren. Dit kan namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen en blessures veroorzaken. De pen-gat verbinding zorgen ervoor dat de naden niet gaan uitlopen, de vloer is ook redelijk eenvoudig weer met weinig schade te demonteren. Het is mogelijk de vloer mee te verhuizen als er gekozen wordt voor een nieuwe locatie.

Envirosport sportvloeren

Wij hebben over de jaren heen honderden sportlocaties in Nederland en België mogen voorzien van een hoogwaardige sportvloer. Envirosport sportvloeren staan bekend om hun hoge kwaliteit, verwerkingsgemak en veiligheid (HIC waardes, anti-slip & PAK arm). Het Envirosport assortiment is vrij breed te noemen, dit geeft onze klanten de mogelijkheid een sportvloer te kiezen die specifiek afgestemd is aan hun wensen, eisen en budget. Bekijk gerust enkele referentie projecten van ons op de website of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Fiberplast Group
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.