Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Quick-Connect sportvloer tegels

21 augustus 2019
Quick-Connect sportvloer tegels zijn erg makkelijk te plaatsen middels de bijgeleverde connectors. Deze zijn met weinig kracht in de onderkant van de tegel te drukken. Het dichte oppervlak zorgt ervoor dat de tegels machinaal te reinigen zijn.
LEES VERDER

Quick-Connect sportvloer tegels - klik & klaar vloersysteem.

Deze Envirosport sportvloer tegel is nog maar recentelijk op de Nederlandse markt verkrijgbaar maar toch hebben wij hem al in meerdere sportomgevingen in Nederland toegepast. Denk hierbij aan roeiverenigingen, crossfit omgevingen tot reguliere sportscholen. De 20mm tegels is een goede allrounder ten aanzien van bestendigheid, akoestische demping en reiniging. Het dichte oppervlak maakt deze tegels zelfs machinaal reinigbaar. Iets waar we steeds meer vraag naar krijgen.

Connectors & verwerking

De fitnesstegels zijn middels connectors aan elkaar te verbinden. Deze naden blijven goed dicht en de tegels vormen een mooi geheel. U kunt de tegels zowel teens als halfsteens leggen. Middels een decoupeerzaag met een laag toerental kan men de tegels mooi op maat snijden. Er zijn gemiddeld 7 connectors per tegel benodigd, deze worden met de tegels geleverd. Ze zijn vrij makkelijk in de Quick Connect sportvloer tegel te drukken. Dit simpele en snelle systeem zorgt ervoor dat veel sportscholen ervoor kiezen de tegels zelf te leggen.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Fiberplast BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES