Quick-Connect sportvloer tegels

Quick-Connect sportvloer tegels zijn erg makkelijk te plaatsen middels de bijgeleverde connectors. Deze zijn met weinig kracht in de onderkant van de tegel te drukken. Het dichte oppervlak zorgt ervoor dat de tegels machinaal te reinigen zijn.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Quick-Connect sportvloer tegels - klik & klaar vloersysteem.

Deze Envirosport sportvloer tegel van Fiberplast Circulair is nog maar recentelijk op de Nederlandse markt verkrijgbaar maar toch hebben wij hem al in meerdere sportomgevingen in Nederland toegepast. Denk hierbij aan roeiverenigingen, crossfit omgevingen tot reguliere sportscholen. De 20mm tegels is een goede allrounder ten aanzien van bestendigheid, akoestische demping en reiniging. Het dichte oppervlak maakt deze tegels zelfs machinaal reinigbaar. Iets waar we steeds meer vraag naar krijgen.

Connectors & verwerking

De fitnesstegels zijn middels connectors aan elkaar te verbinden. Deze naden blijven goed dicht en de tegels vormen een mooi geheel. U kunt de tegels zowel teens als halfsteens leggen. Middels een decoupeerzaag met een laag toerental kan men de tegels mooi op maat snijden. Er zijn gemiddeld 7 connectors per tegel benodigd, deze worden met de tegels geleverd. Ze zijn vrij makkelijk in de Quick Connect sportvloer tegel te drukken. Dit simpele en snelle systeem zorgt ervoor dat veel sportscholen ervoor kiezen de tegels zelf te leggen. Deze tegels zijn tevens ook sinds kort te bestellen in onze fitnesstegel webshop.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.