Centraal Boekhuis, nieuw magazijn

Architectenbureau DENC Bussem heeft in opdracht van logistiek dienstverlener Centraal Boekhuis een nieuw magazijn ontworpen. Het gebouw wordt door De Vries en Verburg op de plek van het oude magazijn in Culemborg gerealiseerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Veilig het dak op

Het Centraal Boekhuis is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Reden genoeg om voor een nieuwe locatie met 10.000 vierkante meters te gaan waarmee de opslagcapaciteit met maar liefst 100% is gegroeid. Voor de toegang tot het dak koos DENC voor het RHT-dakluik van Gorter. Gorter dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar, maar bieden in de meeste situaties waarin ze worden toegepast een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden. In andere situaties kunnen ze ook toegang tot een dakterras bieden. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. De RHT-dakluiken van Gorter hebben recent een verbeteringsslag ondergaan. Hiermee zijn de luiken nog beter bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link.

Meer informatie

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.