Dakluik op hoofdkantoor Tecnotion

Het nieuwe kantoor van Tecnotion komt op het nieuwe, duurzame Business park XL in Almelo, Nederland.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De multimodale ontsluiting van Twente -over de weg, het water, het spoor en de lucht- en de ideale ligging nabij enkele van Europa's belangrijkste transportverbindingen ondersteunen een optimale vrachtafhandeling. Een enorme plus voor Tecnotion! Op het dak van het nagelnieuwe kantoor wordt het super brandwerende dakluik van Gorter toegepast. 

Dit brandwerende dakluik is door Efectis volgens EN1634-1, EN13501-2 en AS1530-4 beoordeeld en bewezen 120 minuten brandwerend. Het dakluik -specifiek geschikt voor platte en licht hellende daken- biedt naast een brandwerende afsluiting van de onderliggende ruimte ook een praktische en veilig toegang tot het platte dak. Hiermee zijn onderhoudsploegen voor het dak en haar panelen er zeker van dat ze op veilige wijze hun werk kunnen uitvoeren.

Brandwerendsheidsklasse
EI 1: 120 minuten
EI 2: 120 minuten
E: 120 minuten?

Standaard uitvoeringen
Het brandwerende dakluik is leverbaar in acht standaardafmetingen en speciale afmetingen tot 1000 x 2000 mm.

Volledig thermisch gescheiden
Het volledig thermisch gescheiden dakluik wordt gekenmerkt door een hoge isolatiewaarde. 

Optimaal veilig
Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De daktoetredingsluiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. En er is bewijs! De Gorter dakluiken en dakluikcombinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.