Kantoor op het water

In Rotterdam bouwt men met man en macht aan een kantoor op het water: een unieke drijvende werkplek en het toonbeeld van state-of-the-art duurzaamheidsmaatregelen. Eenmaal gereed komt dit kantoor in de Rijnhaven van Rotterdam te liggen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

FOR Building -een samenwerking tussen Valleibouw en Bouwbedrijf Osnabrugge- bouwt een zeer duurzaam drijvend kantoor in Rotterdam waar onder andere Het VN klimaatcentrum (GCA – Global Centre on Adaptation) zich zal huisvesten. Bij de bouw wordt op alle fronten rekening gehouden met duurzaamheid, energiebesparing en het milieu.

Het drijvende kantoor wordt uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter. Dit luik past met haar hoge isolatiewaarde goed bij de duurzaamheidsambitie van het project. Het dakluik zorgt voor een veilige toetreding tot het dak. Dat is mede te danken aan de ladder die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: https://www.gortergroup.com/nl/

Ontwikkelaar: RED Company
Architect: Powerhouse Company
Projectmanagement: DVP
Constructeur drijflichaam: Bartels & Vedder
Constructeur houtconstructie: Solid Timber
Adviseur installaties, brandveiligheid en bouwfysica: DWA

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.