De Dempo, 80 levensloopbestendige woning

De Dempo ligt in de Scheldewijk in Vlissingen en wordt gebouwd door Kok Bouwgroep.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het complex krijgt tachtig sociale huurappartementen voor mensen van 55 jaar en ouder. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens zonder inwonende kinderen en passen perfect bij de uitstraling van de Scheldewijk. Omdat de appartementen optimaal duurzaam worden leveren ze voor toekomstige huurders lagere energielasten en een hoger wooncomfort op.

Hoe de twee RHT-dakluiken van Gorter bijdragen aan het duurzame karakter van dit project?

Hoge isolatiewaarde
De dakluiken hebben een bewezen hoge isolatiewaarde waarmee de kans op condensvorming minimaal is en de besparing op energiekosten aanzienlijk. De dakluikconstructie is bovendien geluids- en inbraakwerend. 

Praktische daktoegang
RHT dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar, maar bieden in de meeste situaties een praktische toegang tot dakterrassen, koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnepanelen of andere voorzieningen die op daken worden geplaatst. De RHT dakluiken zijn geschikt voor platte daken met een maximale dakhelling van 30°.

Meer informatie over Gorter:https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.