De Rentmeester

Wie in het centrum van Naaldwijk wil wonen én van de nodige rust wil genieten, kiest voor De Rentmeester. De Rentmeester wordt gebouwd door Slavenburg Bouw en bestaat uit appartementen en penthouses.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Alle appartementen beschikken over een eigen ruime tuin en/of balkon en bieden toegang tot de waanzinnige binnentuin van maar liefst 900 m2. Het complex wordt uitgerust met vier RHT-dakluiken en evenzoveel ladders. Met deze oplossing zijn onderhoudsploegen verzekerd van een veilige toegang tot het platte dak.

Waarom kiezen voor dakluiken?
Met het plaatsen van een dakluik creëer je een veilige toegang tot het dak. Hiermee zijn onderhoud aan het dak en de daar aanwezige installaties veilig uit te voeren. Onderhoudsploegen zijn in mum van tijd op de plek van bestemming en de toegang is dus optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen. Voor De Rentmeester koost Slavenburg voor toepassing van de ladder.

Hoge isolatiewaarde 
Het duurzame RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van deze tijd. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Lees hier meer. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.