Frontier, een mooiere grens is er niet

De Frontier is een modern en eigentijds appartementencomplex in het centrum van Sittard. Het complex huist acht ruime appartementen met uitzicht op de schootsvelden of het stadscentrum.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op het dak van De Frontier plaatst Jongen Bouwpartners in opdracht van Dreessen Willemse architecten het RHT-dakluik van Gorter. Hiermee zijn zowel de bewoners als onderhoudsploegen zeker van een veilige daktoegang.

Toegang tot het dak 
De vrije ruimte op vlakke daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur als koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen frequenter voor. Dé reden om een goede daktoegang te realiseren die uiteraard aan alle veiligheidseisen voldoet.  

Onopvallend praktisch en energie besparend
Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in elk ontwerp kunnen worden gei¨ntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. Het Gorter RHT-dakluik zorgt niet alleen voor een veilige daktoegang het realiseert ook een uitstekende isolatie zodat er thermisch gezien geen negatief effect van deze ingreep in het dak is is. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Voor meer informatie over het bedrijf Gorter verwijzen we u naarwww.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.