Drie RHT-luiken op de Tesla onder de won

In deelgebied Abtswoudse Hof in Delft komt PoortMeesters, een project van Ballast Nedam Development en BPD Ontwikkeling.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het plan bevat 114 stadswoningen en appartementen. De projectwebsite toont de volgende informatie: koop je een nieuwbouwwoning in dit project? Dan schaf je de Tesla onder de woningen aan. Deze woning wordt kant en klaar opgeleverd zonder volledig afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen als gas of elektriciteit. Want als je je in het dagelijks leven niet afhankelijk opstelt van andere partijen, waarom zou je dat in je eigen huis dan wel doen? Hier woon je met een heerlijk vrij gevoel. Én ben je voorbereid op een aardgasvrije toekomst.

De duurzaamheidsambities zijn duidelijk. En de keuze voor de toepassing van een drietal dakluiken van Gorter hiermee ook. Met deze keuze zijn onderhoudsploegen verzekerd van een veilige toegang tot het platte dak. En de beheerder kan gerust zijn wat de energieprestaties betreft. Het RHT- dakluik heeft namelijk een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de PoortMeesters.

Veilig het dak op voor onderhoud en inspectie
Met het RHT-dakluik van Gorter is een efficiënte toegang gegarandeerd en kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze naar de werkplek. De drie duurzame luiken worden geleverd in combinatie met drie schaartrappen. Deze zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Lees hier meer. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.