RHT op nieuwbouw Paasheuvelweg

De ontwikkelingscombinatie Doniger Urban Developments en Camelot Real Estate heeft Dura Vermeer Bouw Midden West opdracht gegeven voor de transformatie van het voormalig kantoorpand aan de Paasheuvelweg 17.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De ontwikkelingscombinatie Doniger Urban Developments en Camelot Real Estate heeft Dura Vermeer Bouw Midden West opdracht gegeven voor de transformatie van het voormalig kantoorpand aan de Paasheuvelweg 17 in Amsterdam en de bouw van een nagelnieuw, 17 verdiepingen hoog woongebouw. Met de toepassing van het RHT-dakluik zijn onderhoudsploegen zeker van een optimaal veilige toegang tot het platte dak.

Veilig het dak op voor onderhoud en inspectie
Voor een veilige toetreding van het dak van de nieuwbouw is gekozen voor het RHT-dakluik van Gorter. Met dit luik is een efficiënte toegang gegarandeerd en kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze naar de werkplek. Het duurzame luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van deze tijd. 

Waarom een dakluik?
Met het plaatsen van een dakluik creëer je een veilige toegang tot het dak. En hiermee dus ook het onderhoud aan het dak en aan de daar aanwezige installaties als airconditionings en zonnepanelen. De onderhoudsploeg is in mum van tijd op de plek van bestemming en -belangrijker nog- de toegang is optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen. Deze zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Lees hier meer. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.