RHT op OBS Vleuterweide

n 2023 verhuizen Obs Vleuterweide en Jenaplanschool Zonnewereld een nieuw gezamenlijk schoolgebouw aan de Passiebloemweg in Vleuten. Het nieuwe gebouw huisvest na oplevering veertien groepen en beschikt over een oppervlakte van 1.925 m2.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op het dak komt het RHT-dakluik van Gorter te liggen. Het waarom is evident. Een veiliger oplossing voor toegang tot het dak is er simpelweg niet. 

Voor de nieuwbouw wordt gebruik gemaakt van prefab betonpalen, staal, betongevulde stalen kolommen, betonnen vloeren en HSB-spouwbladen. De gevel wordt opgebouwd uit traditioneel metselwerk. De mate van isolatie, een lucht-water warmtepomp en de zonnepanelen maken van dit gebouw een Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Het Gorter RHT-dakluik biedt een praktische en veilige toegang tot het platte dak en de daar aanwezige zonnepanelen. 

Optimaal veilig dakluik
Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. En er is bewijs! De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn conform de meest strenge EN-normen op veiligheid getoetst en worden desgewenst geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Wist u dat de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering?

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.