Veilig het dak op

In ’s-Hertogenbosch bouwt Van der Heijden een imposant nieuw distributiecentrum voor Natec Sunergy BV. Het centrum -dat Het Sterrenbeeld gaat heten- bestaat uit een magazijn van ca 8.000 m2 en een kantoor van bijna 1.900 m2.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het duurzame bedrijfspand wordt een visitekaartje voor Natec, met in de gevel geïntegreerde zonnepanelen en uiteraard ook zonnepanelen op het dak en veel natuurlijke lichtinval in zowel het kantoor als de hal. 

Brandwerend dakluik voor het platte dak
Het gebouw wordt grotendeels opgetrokken uit een staalconstructie met betonnen vloeren. De gevel bestaat, naast zonnepanelen, voornamelijk uit sandwichpanelen en prefab betonnen gevelelementen. Op het dak komt het brandwerend dakluik RHTEI van Gorter. Dit dakluik is beoordeeld door Efectis volgens EN1634-1, EN13501-2 en AS1530-4 en is bewezen 120 minuten brandwerend. Het dakluik -specifiek geschikt voor platte en licht hellende daken- biedt naast een brandwerende afsluiting van de onderliggende ruimte ook een praktische en veilig toegang tot het platte dak. Hiermee zijn onderhoudsploegen voor het dak en haar panelen er zeker van dat ze op veilige wijze hun werk kunnen uitvoeren.


Optimaal veilig
Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. En er is bewijs! De Gorter dakluiken en dakluikcombinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter:www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.