Dakluik op Hoff van Holland

Hoff van Hollant in Rosmalen bestaat uit 45 conceptuele appartementen voor sociale verhuur en de vrije sector. In dit project krijgen groen en duurzaamheid alle ruimte.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het hof krijgt een binnentuin en een kas en wordt ook buitenom omringd door groen. Architect KOW koos wat duurzaamheid betreft voor zonnepanelen, warmtepompen en voor toepassing van het meest energiezuinige dakluik in de markt. Met dit dakluik is een veilige dakopgang gegarandeerd. Een onmisbaar element in het goed onderhouden van de zonnepanelen die het dak van het Hoff verrijken.  

Huisvannu appartementen
Voor de ontwikkeling en bouw van dit project past uitvoerder Plegt-Vos het concept Huisvanu appartementen toe. Met dit concept kan een complex razendsnel worden ontworpen en gebouwd. Daarbij gebruikt het bedrijf een elementenbibliotheek met een vaste structuur en flexibele elementen, waarbij de architectuur vrij kan variëren. Door prefabricage, vaste partners en een gestandaardiseerd proces worden risico’s geminimaliseerd en zorgt Plegt-Vos ervoor dat de ontwikkel- en bouwtijd van een project sterk verkort wordt. Een van de vaste partners in dit project is Gorter, leverancier van het toegepaste RHT-dakluik.

RHT-dakluik
Het RHT-dakluik van Gorter is in het bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken en is een optimaal veilige oplossing voor daktoegang. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. En er is bewijs! De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter:www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.