Gorter op Beckershof

Op de plek waar vroeger de frikandellenfabriek van Beckers in Mijel stond, verrijst een nieuw woonbegeleidingscentrum voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Beckershof is drie verdiepingen hoog en biedt plaats aan 23 bewoners die aanspraak kunnen maken op 24-uurszorg. De eerste bewoners nemen in de zomer van 2023 hun intrek in hun nieuwe onderkomen. Voor toegang tot het dak van het centrum heeft de stichting die dit financieel mogelijk maakt en bovendien realiseert, gekozen voor het RHTEP-dakluik van Gorter. 

Energy Performance dakluik
De vrije ruimte op platte daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur zoals koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen steeds frequenter voor. Om die reden wordt een goede daktoegang steeds belangrijker en zijn er vandaag de dag allerlei veiligheidseisen van toepassing. 

Extreme isolatie met RHTEP

Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in het ontwerp kunnen worden geïntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. De keuze van Stichting Begeleid Wonen Meijel voor het RHTEP-dakluik met schaartrap is een keuze voor een optimaal duurzame oplossing: de isolatiewaarde van dit dakluik komt ongekend dicht bij de isolatiewaarde van moderne daken.  Met het RHTEP-dakluik zet Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik.

Wilt u meer weten over de producten van Gorter? Bezoek dan www.gorterluiken.nl .

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.