RHTG voor villa in Kruishoorn

In Lisse wordt een nieuwe woonwijk genaamd Kruishoorn gerealiseerd. Er worden 24 diverse huizen gebouwd waaronder twee-onder-een-kapwoningen en eengezinswoningen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Ze variëren van stijl en zijn allemaal volledig gasloos. De wijk is ruimtelijk opgezet en grenst aan het water. Met een kleine wandeling bent u zo in het centrum van Lisse.

Alle woningen in de nieuwe wijk zijn voorzien van zonnepanelen. De villa in het plan maakt deze panelen bereikbaar middels het  RHTG-dakluik van Gorter. Dit luik heeft een weer- en windbestendige afwerking en is veilig in gebruik door de veilige bediening en houvast. De dakluiken passen perfect bij dit energierijke project met een bewezen hoge isolatiewaarde. Ook zijn ze thermisch onderbroken. Deze twee voordelen samen zorgen voor een aangenaam klimaat in de onderliggende ruimte. De luiken zijn voorzien van twee krachtige elektromotoren waarmee de deksel onder alle weersomstandigheden veilig en stabiel te openen en sluiten is, dit zelfs met één druk op de knop. Het glas van de dakluiken is zelfreinigend, omdat het onder een afloop geplaatst is. Dat het glazen dakluik voor een zee aan daglicht in de ondergelegen ruimte toelaat, is de laatste plus van deze oplossing voor het platte dak

Meer over onze dakluiken? https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.