Gorter® op het dak van Prinsenhil

?In Breda vind je DC Prinsenhil.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Deze duurzame bedrijfslocatie biedt tal van mogelijkheden voor het MKB: een state-of-the-art gebouw voor meerdere bedrijven samen, in een groene omgeving met volop ruimte voor regenwater-infiltratie, hitte adaptie en biodiversiteit. 

Focus op duurzaamheid
Een duurzame, toekomstbestendige en groene manier van werken vormt het uitgangspunt van DC Prinsenhil. De hoogwaardige constructiematerialen dragen bij aan dit circulaire, duurzame concept. Er worden verschillende groene gevels en daken gerealiseerd, net zoals elektrische oplaadpunten voor auto’s alsook voor fietsen en scooters in de overdekte afgesloten fietsenstalling. Ledverlichting met bewegingssensoren en daglichtcontrole zijn standaard voorzien. Net als het RHT dakluik dat zowel een energiezuinige als een praktische oplossing is. 

Energiezuinig dakluik
De vrije ruimte op platte daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur zoals koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen steeds frequenter voor. Om die reden wordt een goede daktoegang steeds belangrijker en zijn er vandaag de dag allerlei veiligheidseisen van toepassing. Met het RHT-dakluik van Gorter is een efficiënte toegang tot het dak gegarandeerd en kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze naar de werkplek. Het duurzame luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van de bouwer.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.