Gorter op Typisch Tuinstad

Een jaar geleden startte de bouw van Typisch Tuinstad, een woonplan met 189 nieuwbouwwoningen. Er komen zowel eengezinswoningen, maisonnettes als appartementen in koop en huur.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De woningen staan rond de gemeenschappelijke binnentuin met onderliggende garage. Op de daken van de woongebouwen komen drie RHT-dakluiken te liggen. Met deze keuze -aangevuld met schaartrappen- zorgt M3H architecten voor de beste oplossing voor daktoetreding.

Deze dakluikcombinatie zorgt voor optimale veiligheid van iedereen die de daken van Typisch Tuinstad moet betreden. Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte en licht hellende daken voor onderhoudswerkzaamheden aan het dak en bieden tegelijkertijd toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op hoogte. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Lekker warm
Gorter RHT-dakluiken zorgen niet alleen voor een veilige daktoegang, ze garanderen ook een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Meer informatie over Gorter: http://gorterluiken.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.