I am (not) your CasaNova

CasaNova. De naam van de 110 meter hoge woontoren aan de Wijnhaven in Rotterdam doet het imposante gebouw absoluut eer aan.

Geplaatst door: Gorter Group bv

CasaNova is ontworpen door Barcode Architects en wordt gerealiseerd door Smit’s Bouwbedrijf. Op het dak komt het RHT dakluik van Gorter te liggen. Het waarom is evident. Een veiliger oplossing is er simpelweg niet. 

Praktisch en veilig het dak op
Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of toegang tot eendakterras. Ook de functie van vluchtroute wordt vaak genoemd. Het Gorter dakluik type RHT is bij uitstek geschikt voor voor platte en licht hellende daken

Optimaal veilig dakluik
Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. En er is bewijs! De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn conform de meest strenge EN-normen op veiligheid getoetst en worden desgewenst geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Wist u dat de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering?

Meer informatie over Gorter :www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.