..........
shadow_fix

Voordelig een wasmachine huren

Ben je kortgeleden verhuisd en passen de aanschaf van nieuwe huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine eigenlijk niet meer in je budget? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Het is namelijk mogelijk om een wasmachine te huren tegen een vast laag bedrag per maand. Zo kun je toch je wassen draaien, zonder dat het er teveel kost. Daarmee kun je toch je huishoudelijke taken uitvoeren zonder dat het je teveel kost. 

Niet alleen voor huishoudens, maar ook voor appartementeneigenaren die appartementen verhuren, kan het interessant zijn om een wasmachine te huren. Er hoeft bijvoorbeeld niet eenmalig een groot bedrag betaald te worden voor de aankoop van een nieuwe wasmachine. Maar er zijn nog meer voordelen, je leest ze hieronder.

Huur een wasmachine bij Skala

Als je een appartement verhuurt aan bijvoorbeeld studenten of andere bewoners, dan is het belangrijk dat zij van alle gemakken zijn voorzien. Niet alleen een goede douche en wc zijn belangrijk, juist ook een wasmachine is onmisbaar. En je kunt ook nog eens een hogere huurprijs vragen. Een wasmachine is echter duur in de aanschaf, waardoor het aantrekkelijk lijkt om het niet te doen. De oplossing? Een wasmachine huren bij witgoedverhuurders zoals het bedrijf Skala. Het huren is zo geregeld en jij kunt als eigenaar deze kosten door belasten aan je huurders. Ook fijn is dat jij je er verder geen zorgen meer over te maken.

Het gemak van een wasmachine huren

Een wasmachine huren is een slimme manier om te besparen op onnodige kosten. Des te meer omdat je bij Skala altijd profiteert van garantie op de producten die je huurt. Als je er niet uitkomt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice die je graag adviseren. Natuurlijk ook bij de vraag welke wasmachine het meest gunstig is voor jou. 

De voordelen van witgoed huren

- Het huren van een wasmachine bij Skala levert je een aantal interessante voordelen op. Wij hebben ze overzichtelijk voor je op een rijtje gezet: 
- Onbeperkt garantie op je wasmachine
- Altijd de nieuwste wasmachine
- Een vast laag bedrag per maand

Dus wil jij het appartement dat je verhuurt voorzien van een nieuwe wasmachine? Kies dan voor het huren van een wasmachine. Dit levert je flink wat voordelen op waarvan jij én de huurders profiteren.

 • Verhuizen naar een nieuw appartement

  appartementen

  Voordat je echt gaat inrichten, moet er natuurlijk eerst verhuisd worden. En bij een appartement kan dat nog wel eens een uitdaging zijn.

 • Appartement in de verhuur?

  juridisch

  Het komt met enige regelmaat voor dat een appartementseigenaar niet zelf gebruikmaakt van zijn appartement, maar dat hij zijn appartement in gebruik geeft aan een ander. De Vereniging van Eigenaren ziet zich vervolgens geconfronteerd met een gebruiker van

 • Op zoek naar een geschikte huurder

  huren

  Je hebt een woning tijdelijk of voor lange periode beschikbaar en bent op zoek naar een geschikte huurder. Zelf een kandidaat zoeken kan veel tijd en geld kosten.

 • Zonnepanelen: kopen versus huren

  energie

  Steeds meer daken worden voorzien van een paar stralende zonnepanelen. Niet zo gek. Zonnepanelen zijn één van de beste investeringen van het moment, waarmee je fors bespaart op je energiekosten.

 • Nieuw ‘pluk-ze’ vonnis

  juridisch

  Het Gerechtshof in Amsterdam heeft een voormalig huurster veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van bijna € 13.000 plus juridische kosten en rente aan woningcorporatie Ymere.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam