Voordelig een wasmachine huren

Ben je kortgeleden verhuisd en passen de aanschaf van nieuwe huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine eigenlijk niet meer in je budget? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Gepubliceerd: 14 april 2016

Het is namelijk mogelijk om een wasmachine te huren tegen een vast laag bedrag per maand. Zo kun je toch je wassen draaien, zonder dat het er teveel kost. Daarmee kun je toch je huishoudelijke taken uitvoeren zonder dat het je teveel kost. 

Niet alleen voor huishoudens, maar ook voor appartementeneigenaren die appartementen verhuren, kan het interessant zijn om een wasmachine te huren. Er hoeft bijvoorbeeld niet eenmalig een groot bedrag betaald te worden voor de aankoop van een nieuwe wasmachine. Maar er zijn nog meer voordelen, je leest ze hieronder.

Huur een wasmachine bij Skala

Als je een appartement verhuurt aan bijvoorbeeld studenten of andere bewoners, dan is het belangrijk dat zij van alle gemakken zijn voorzien. Niet alleen een goede douche en wc zijn belangrijk, juist ook een wasmachine is onmisbaar. En je kunt ook nog eens een hogere huurprijs vragen. Een wasmachine is echter duur in de aanschaf, waardoor het aantrekkelijk lijkt om het niet te doen. De oplossing? Een wasmachine huren bij witgoedverhuurders zoals het bedrijf Skala. Het huren is zo geregeld en jij kunt als eigenaar deze kosten door belasten aan je huurders. Ook fijn is dat jij je er verder geen zorgen meer over te maken.

Het gemak van een wasmachine huren

Een wasmachine huren is een slimme manier om te besparen op onnodige kosten. Des te meer omdat je bij Skala altijd profiteert van garantie op de producten die je huurt. Als je er niet uitkomt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice die je graag adviseren. Natuurlijk ook bij de vraag welke wasmachine het meest gunstig is voor jou. 

De voordelen van witgoed huren

- Het huren van een wasmachine bij Skala levert je een aantal interessante voordelen op. Wij hebben ze overzichtelijk voor je op een rijtje gezet: 
- Onbeperkt garantie op je wasmachine
- Altijd de nieuwste wasmachine
- Een vast laag bedrag per maand

Dus wil jij het appartement dat je verhuurt voorzien van een nieuwe wasmachine? Kies dan voor het huren van een wasmachine. Dit levert je flink wat voordelen op waarvan jij én de huurders profiteren.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.