Een kast op maat voor uw appartement

Als trotse bezitter van een appartement, wilt u de ruimtes in huis zo effectief mogelijk indelen.

Gepubliceerd: 26 februari 2016

Het bevordert niet alleen het woonplezier, maar het zorgt er eveneens voor dat u elke ruimte in huis nuttig gebruikt. Kasten zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur en door deze op maat te laten maken voor uw appartement, kiest u ervoor om ruimtes in huis goed in te delen. De Graaf BV helpt u graag om dit voor u te realiseren. Wat zijn de mogelijkheden voor uw appartement? 

Kasten op maat 

Een kast kopen bij een winkelketen of groothandel is natuurlijk de makkelijkste manier als u een kast nodig heeft. Wilt u het origineler aanpakken? Kiest u dan voor kasten op maat. De Graaf BV heeft een eigen groothandel waar u kasten op maat kunt laten maken voor uw appartement. Daarmee wordt het voor u mogelijk gemaakt een kamer in huis geheel naar eigen smaak in te richten.

Kamer en-suite 

Wilt u de woonkamer in huis stijlvol en met klasse inrichten? Dit realiseert u eenvoudig met kamer en-suite. Een kamer en-suite bestaat uit twee en-suite kasten aan weerszijden van de kamer. Stijl en klasse realiseert u bijvoorbeeld met glas-in-lood ramen. Bovendien kunt u dankzij deze kasten op maat volop spullen opbergen die anders altijd in de weg liggen. 

Welke voordelen biedt een kast op maat?

- Een kast op maat van De Graaf BV biedt u volop voordelen. Een kans die u niet mag laten liggen! 
- Een originele uitstraling van uw appartement
- Een stijlvolle inrichting
- Volop bergruimte
- Betaalbare en duurzame kasten voor elk appartement

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod van De Graaf BV? Breng dan een bezoek aan de website of neem een kijkje in de showroom van het bedrijf en ontvang gratis interieuradvies. Ook voor uw appartement zijn er volop mogelijkheden om kasten naar uw wensen te realiseren. Het geeft uw woning net een andere uitstraling dan het nu heeft en bovendien is het goed betaalbaar!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.