Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Een kast op maat voor uw appartement

26 februari 2016
Als trotse bezitter van een appartement, wilt u de ruimtes in huis zo effectief mogelijk indelen.
LEES VERDER

Het bevordert niet alleen het woonplezier, maar het zorgt er eveneens voor dat u elke ruimte in huis nuttig gebruikt. Kasten zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur en door deze op maat te laten maken voor uw appartement, kiest u ervoor om ruimtes in huis goed in te delen. De Graaf BV helpt u graag om dit voor u te realiseren. Wat zijn de mogelijkheden voor uw appartement? 

Kasten op maat 

Een kast kopen bij een winkelketen of groothandel is natuurlijk de makkelijkste manier als u een kast nodig heeft. Wilt u het origineler aanpakken? Kiest u dan voor kasten op maat. De Graaf BV heeft een eigen groothandel waar u kasten op maat kunt laten maken voor uw appartement. Daarmee wordt het voor u mogelijk gemaakt een kamer in huis geheel naar eigen smaak in te richten.

Kamer en-suite 

Wilt u de woonkamer in huis stijlvol en met klasse inrichten? Dit realiseert u eenvoudig met kamer en-suite. Een kamer en-suite bestaat uit twee en-suite kasten aan weerszijden van de kamer. Stijl en klasse realiseert u bijvoorbeeld met glas-in-lood ramen. Bovendien kunt u dankzij deze kasten op maat volop spullen opbergen die anders altijd in de weg liggen. 

Welke voordelen biedt een kast op maat?

- Een kast op maat van De Graaf BV biedt u volop voordelen. Een kans die u niet mag laten liggen! 
- Een originele uitstraling van uw appartement
- Een stijlvolle inrichting
- Volop bergruimte
- Betaalbare en duurzame kasten voor elk appartement

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod van De Graaf BV? Breng dan een bezoek aan de website of neem een kijkje in de showroom van het bedrijf en ontvang gratis interieuradvies. Ook voor uw appartement zijn er volop mogelijkheden om kasten naar uw wensen te realiseren. Het geeft uw woning net een andere uitstraling dan het nu heeft en bovendien is het goed betaalbaar!

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

DMJOP
Benieuwd wat de duurzame verbeteringen voor uw gebouw zijn en wat de kosten hiervoor zijn?

ZOEKSUGGESTIES