Het nachtkastje als sfeermaker

Een kleine aanpassing kan soms een groot verschil maken in je interieur: dat is wat het nachtkastje doet voor de slaapkamer.

Gepubliceerd: 30 april 2017

Met een opvallend nachtkastje in retro stijl krijgt je slaapkamer in één klap kleur en karakter. Of kies juist voor een houten model om rust en een natuurlijke sfeer te creëren. Een kleine verandering, een groot effect!

De perfecte smaakmaker

Het nachtkastje heeft tegenwoordig een belangrijke functie in ons interieur, want het is een van de weinige meubels waarmee je een persoonlijke touch kunt aanbrengen in je slaapkamer. Een nachtkastje past in bijna elke ruimte – in tegenstelling tot een kledingkast of kaptafel- en je hebt ongelofelijk veel keuze uit stijlen, kleuren en designs! Dat maakt dit compacte meubel de perfecte smaakmaker voor je slaapkamer.

Stijl- of kleuraccent

Een eenvoudige, saaie slaapkamer geef je in een mum van tijd een retro look met een kleurrijk nachtkastje met vrolijke patronen op de lades. In een slaapkamer met een houten vloer en een houten bed kan een industrieel nachtkastje van hout en metaal precies voor het juiste, stoere accent zorgen! Of maak het plaatje wat lieflijker met een nachtkastje voorzien van houtsnijwerk. Met een exemplaar in turquoise of rood krijgt je slaapkamer een vrolijk kleuraccent. Handig, als je toe bent aan een nieuwe look.

Voor een goede nachtrust!

Behalve kleur en karakter voegen nachtkastjes ook een ander belangrijk element toe aan je slaapkamer: rust. Want dankzij dit opbergmeubel blijft je slaapruimte vrij van rommeltjes en ziet het er een stuk gezelliger uit. Als je niet meer dan je leesboek, een lamp en je telefoon naast je bed hebt liggen is een nachtkastje met één lade al voldoende. Misschien heb je graag keuze uit een stapel tijdschriften en moet er ook plaats zijn voor massage olie, nachtcrème en de oplader van je telefoon: dan komt een nachtkastje met meerdere deurtjes of lades mooi van pas!

Alleen voor jou

Zijn jij en je partner niet helemaal tevreden over de slaapkamer, maar kunnen jullie het niet eens worden over de aanpassingen? Dan kan het leuk zijn om allebei een eigen nachtkastje uit te kiezen! Een persoonlijk accent naast je slaapplaats geeft jullie allebei een goed gevoel, en het zorgt voor een speels effect in de slaapkamer. Zo ziet je ruimte er in één klap anders uit en hoef je geen van beide concessies te maken wat betreft kleur of smaak: jouw nachtkastje is gewoon helemaal voor jou!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.