Een nieuw appartement? Zo richt je de opslagruimte in!

Je kijkt met een geweldig gevoel van binnen door je nieuwe appartement: alles is nog nieuw, fris en stralend.

Gepubliceerd: 19 juli 2016

Een nieuwe fase in je leven, op een plek die helemaal bij je past. Je trendy meubels staan al op hun plek, en je hebt al een plan gemaakt om van de tuin een kleine oase te maken. Maar aan de opslagruimte ben je nog niet toegekomen. Want hoe deel je die nu zo voordelig mogelijk in? Om je bij deze klus wat op weg te helpen, zetten we een aantal goede tips voor het inrichten van de opslagruimte voor je op een rijtje!

Ruimte voor je fiets

Als je een fiets hebt, is het natuurlijk belangrijk dat die een veilige en droge plek in je opslagruimte krijgt. Op die manier zorg je ervoor dat de kwaliteit van de fiets zo goed mogelijk behouden blijft. Voor mensen met kinderen is het daarnaast belangrijk dat ook bijvoorbeeld de jongensfiets van je zoontje een eigen, mooie ruimte krijgt. Het beste is de fietsen niet te dicht op elkaar te zetten, zodat de trappers niet in elkaar vast komen te zitten en de lak niet beschadigd raakt.

Wist je dat er bij kinderfietsen sprake is van inchmaten en bij fietsen voor volwassenen van framematen? De keuze voor een inchmaat is afhankelijk van de lengte, kledingmaat en leeftijd van een kind. Zo is de jongensfiets 24 inch geschikt voor kids in de leeftijd van 8-12 jaar.

Een plek voor gereedschap

Maar natuurlijk ben je daarmee nog niet klaar. Om je fiets in op en top conditie te houden, zal je af en toe zelf voor klein onderhoud moeten zorgen, de Fietsersbond heeft hier een goed stuk over geschreven. Ruim je opslagruimte zo effectief mogelijk in. Je kunt hierbij denken aan een structuur met een opbergrek en planken aan de wanden, voor gereedschap en sleutels. Dit ziet er niet alleen super uit, maar is handig als je bijvoorbeeld een trapper wilt vervangen, of een fietsspiegel die is gaan trillen weer vast wilt draaien. Geen urenlang gezoek, maar met één blik op je geordende gereedschapsrekje net die sleutel weten te pakken die je nodig hebt. Wij wensen je heel erg veel succes!

Zoek je nog een leuke fiets? Fietsenwinkel Fietsen op Fietsen hanteert een snelle verzending van 24 uur.

 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.