..........
shadow_fix

Een eigen garage: ultieme luxe

Een eigen garage zorgt niet alleen voor extra opslagruimte (handig bij een appartement) of een veilige plek voor je auto, ook heeft dit een toegevoegde waarde voor je woning.

Een appartement met garage zal je bij je een eventuele verkoop ook altijd meer opleveren. Maar wat kun je allemaal kwijt in je garage? Normaal gesproken kun je een auto, een aantal fietsen en wat opbergspullen kwijt in een standaardgarage. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kun je het beste kijken naar een bredere garage.

Garagedeur

Maar ook de garagedeur speelt een belangrijke rol. Je hebt vele mogelijkheden bij het kiezen van een garagedeur. Zo heb je de 'standaard' garagedeur die naar voren en boven opent. Maar je hebt tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Zo bespaar je met een roldeur extra ruimte, doordat deze naar boven toe oprolt. Hij opent niet naar voren, dus kun je dichterbij de deur rijden. Garagedeuren die openslaan, zorgen voor een ruime doorgang, zonder dat je hierbij binnen veel ruimte verliest. Een schuifdeur is ideaal als je regelmatig in - en uit je garage moet.

Belangrijk is dus om van te voren goed te bedenken hoe je garage wilt gebruiken. Maar vast staat dat een garage een luxe aanvulling is op je appartement.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam