Hoe gemakkelijk laat jij je verleiden?

Trends, trends en nog eens trends! Of het nu gaat om meubels, mode, auto’s, levensmiddelen of wat dan ook, we staan constant onder invloed van trends.

Gepubliceerd: 23 februari 2016

Hartstikke leuk allemaal maar is het realistisch om te denken dat we kunnen meegaan in alle ontwikkelingen op trendgevoelig gebied? Natuurlijk maken we afwegingen in aankopen en laten we ons een bepaalde kant op ‘ver’leiden maar of een uiteindelijke beslissing daar altijd van af hangt is vergezocht.

Kosten besparen? Eenvoudiger dan gedacht!

Veel mensen zijn helemaal niet het type om bijvoorbeeld elk jaar de kwast te pakken om de inrichtingskleuren aan te passen aan de kleur van het jaar. Deze trends zijn vooral gericht op nieuwe huizenbezitters of mensen die al langere tijd een bepaald interieur bezitten en zin hebben in wat nieuws. De kleinere trends zijn in veel gevallen veel interessanter. Naast het gemakkelijk veranderen van kleinere details is vaak ook het kostenplaatje een stuk aantrekkelijk. Met snuisterijen in de juiste kleuren kun je al een heel eind komen. Ook een vloerkleed en kussens kunnen eenvoudig vervangen worden. Momenteel is een druk behangsoort helemaal on trend. Leuk hoor, maar waarschijnlijk krijg je al buikpijn als je denkt aan de plaktafel, patroonhoogtes en de gekrompen naden achteraf. Daarom zie je afgelopen jaren steeds vaker strak gestucte wanden en is het behang voorlopig voor jaren uit menig huis verbannen. Tegen die tijd is het vast wel zo vernieuwd dat het aanbrengen een hobby wordt in plaatst van een stressgeval. (Laten we hoop blijven houden in ieder geval.) Tot die tijd zoeken wij door in simpele tips en trucs.

SP verlichting

Een ideale oplossing is te vinden op rietveldlicht.nl. Daar is duidelijk meegedacht met het gros mensen dat voor gemak gaat. Er is namelijk een soort verlichting op de markt dat zorgt voor een drukke wand projectie op de muur; SP verlichting.

Deze verlichting (Shadow Projection) bestaat uit open vormgegeven armaturen. Deze open armaturen worden van binnenuit beschenen waardoor een fraaie projectie waarneembaar is zodra de lamp brandt. Ideaal dus! Sfeervolle drukke patronen op de wand zonder al te veel moeite! Er is een enorm aanbod op dit gebied. Allerlei stijlen zijn vertegenwoordigd in diverse soorten en maten. Hoe groter en drukker het open armatuur des te groter het resultaat. Dit is niet voor niets op dit moment een erg gewilde hanglamp.

Met de lichtbron kun je ook nog variëren. Je kunt zo dus zelf het resultaat versterken of juist niet. Menig inrichter van zijn of haar huis is in ieder geval erg blij met deze trend op verlichtingsgebied. Dit is gewoon leuk, simpel en opvallend tegelijk. Zelf op het toilet brengt dit sfeervolle momenten. En is drukte op de muur ineens uit de trends verdwenen? Dan pas je jouw lichtbron of armatuur gewoon aan en ben je sneller neutraal dan welke trendvolger dan ook!

Op deze manier breng je grote verandering aan als gevolg van weinig moeite. (Oké, je moet nog wel even een handige Harry strikken voor het ophangwerk maar dat is altijd nog beter dan een behanger.) De kleinste details verander je eenvoudig in kleur, wat nieuwe kaarsen, accessoires, nieuw gebreid “kruip onder kleed” voor op de bank, trendy gehaakte, bijpassende pantoffels en klaar ben je. Laat 2016 maar komen met z’n trends!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.