LED spots; ideaal voor het verlichten van uw appartement

Bent u eigenaar van een appartement, maar vindt u het nog moeilijk om sfeer te creëren? Of zou u graag een andere sfeer willen voeren zonder al te veel te wijzigen?

Gepubliceerd: 10 juni 2016

LED spots zouden wel eens de perfecte oplossing kunnen bieden! Niet al te duur in aanschaf, gemakkelijk te installeren en een hoop sfeer extra! Wat wilt u nog meer?

LED spots; een hoop mogelijkheden in een klein spotje

Een van de grote voordelen van LED spots is de veelzijdigheid van dit product. Zo zijn er LED spots voor de verschillende ruimtes van uw appartement. Er zijn bijvoorbeeld LED spots voor de trap, woonkamer, badkamer en zelfs het toilet! Ook heeft u de keuze tussen een inbouw LED spot en opbouwspots LED. Hiernaast kunt u ook nog kiezen tussen verschillende mooie lichtkleuren. U ziet het al, de mogelijkheden van LED spots zijn in principe eindeloos. Dan is er nog de hele berg sfeer die LED spots met zich meebrengen. U bepaalt namelijk geheel zelf wat voor sfeer u in uw appartement gaat voeren. Wilt u een rustige, kalme, warme, sfeer, of gaat u juist voor een frisse, heldere, opgewekte ambiance? De keuze is geheel aan u! Met LED spots bepaalt u zelf op gemakkelijke wijze wat voor soort sfeer en in uw appartement hangt. Ideaal is bij sommige spots ook de dimfunctie, deze zorgt ervoor dat u de sfeer nog meer kunt aanpassen.

LED spotjes ook nog eens energiezuinig!

Naast dat LED spotjes erg sfeervol zijn, sparen zij ook nog eens het milieu! LED spotjes zijn namelijk erg energiezuinig en hierdoor hoeft u minder energie te verbruiken om dezelfde lichtopbrengst te verkrijgen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u het milieu spaart, maar ook dat u geld overhoudt voor leuke dingen! Het zit namelijk zo: wanneer u nu uw oude verlichting vervangt door LED spotjes, kunt u tot wel 80% besparen op uw oude energiekosten! Doordat u zoveel bespaart, heeft u het aankoopbedrag van uw LED spotjes vaak al binnen een jaar terugverdient. Zo slaat u maar liefst drie vliegen in een klap! U haalt prachtige sfeervolle verlichting in huis, spaart het milieu én weet geld te besparen wat u later aan leukere dingen kunt uitgeven!

Zonnepaneel-advies Zonnepaneel-advies

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Juridisch, technisch en logistiek is het niet eenvoudig zonnepanelen te koppelen achter de meter van individuele appartement. Een gemeenschappelijke elektriciteitsmeter zorgen er echter weer voor dat het lastig is de zonnepanelen rendabel te exploiteren. Gelukkig zijn er diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen toch mogelijk te maken.

Waar bestaat het advies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Zonnepaneel-advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Guido van Loon
8 jaar geleden
Hoi Nora, dimmers bij ledverlichting werkt inderdaad met elektrische schakelaars.
nora33
8 jaar geleden
Dimmers bedoel ik
nora33
8 jaar geleden
Werken ze nog steeds alleen met elektronische schakelaars?
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.