Flexibele XXL-glazen wanden KlimaFlex met een grote verscheidenheid aan vormen

KlimaFlex presenteert slimme oplossingen voor vouwwanden en glazen schuifsystemen.

Gepubliceerd: 29 september 2016

Mooi gevormde vouwwanden voor geïsoleerde serres en volledig uit glas bestaande schuifwanden die maximale transparantie voor zomertuinen bieden, vormen dit jaar de hoogtepunten van Klimaflex. Er is verdere aandacht voor een niet-geïsoleerd schuif-draaisysteem met isolatieglas, dat meer bescherming tegen kou en lawaai biedt dan de enkelvoudige beglazing van een conventionele zomertuin.

Oog voor detail: Vingerafklembeveiliging, aan de zijkant variabele mogelijkheden met vering en montagevriendelijk kliksysteem

De schuif- en vouwwanden van de Duitse fabrikant onderscheiden zich door geavanceerde technische kenmerken. Op deze manier kan er naast de hangende of staande mogelijkheiden van het thermisch geïsoleerde vouwwandsysteem KF 70 ronde of gebogen systemen tot aan S-vormen worden gebruikt. En dit met thermische isolatie in woonruimtekwaliteit.

Zelfs wanneer het systeem volledig gesloten is, is de vingerafklembeveiliging nog steeds effectief. Voor elk seizoen zorgen variabele mogelijkheden met veren in de zijstijlen dat sluiten en openen probleemloos verloopt. Diverse looprails naar keuze bieden onder andere onbelemmerde toegang tot de woning. Omdat de looprails beschikken over een kliksysteem dat installatie vriendelijk is, kost vervanging van de loopvlakken zelfs na jaren weinig tijd en is eenvoudig uit te voeren.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Licht lopend - Schuifpanelen voor thermisch niet-geïsoleerde systemen

Het niet-geïsoleerde volledig glazen schuif-draaisysteem KF25 beschikt over een deurhoogte tot 3 m. met een deurbreedte tot 1 m. Dit wordt mogelijk gemaakt door onderhoudsarme, CNC-gedraaide Zwitserse precisie-aandrijvingen met een bijzonder hoge belastbaarheid.  Het geïsoleerde glas in de hangende schuif-draaisysteem KF28 met thermisch niet-geïsoleerde aluminiumframes biedt extra stabiliteit en meer comfort. Een geringe aanzichtsbreedte van slechts 39 mm geeft een doorzicht dat heel dichtbij volledig uit glas bestaande systemen komt.  Het glazen schuifsysteem KF15 zonder frames loopt op speciale wielen met kogellagers, een speciaal ontwikkelde tandemloopwerk. Hiermee kunnen de grote glazen schuifdeuren zeer gemakkelijk op de vlakke looprail worden verplaatst.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.