Juiste stroefheid galerijvloer Octant

Op de galerijvloeren van appartementencomplex Octrant, met veelal oudere en mindervalide bewoners, ontstond onthechting van de bestaande coating.

Geplaatst door: Triflex BV

Een veilig beloopbare vloer was daarom een vereiste bij het renoveren van de galerijvlieren. Ook wenste de opdrachtgever om de gootzones te behouden, om zo kosten te besparen. Aan Rumitec de taak om dit project aan te pakken en met een passende oplossing te komen. 

Veiligheid en esthetiek worden door Triflex voor nieuwbouw en appartementen gecombineerd in een ijzersterk systeem dat o.a. snel uithardend, waterafstotend en naadloos is. De aanblik of esthetische afwerking wordt door de keuze van het instrooimateriaal bepaald. Omdat het een vrij dun systeem is, volgt het membraan het profiel van de ondergrond. Een goede voorbehandeling van het oppervlak is dus bepalend voor het eindresultaat. Het resultaat mag er wezen! Een duurzame galerijvloer waar bescherming, antislip en een aantrekkelijk uiterlijk worden gecombineerd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.