Vernieuwd vloerveld complex Waldenlaan

Door de huidige afwerklaag, die niet uv-bestendig was, vertoonde de galerijvloer van een appartementencomplex aan de Waldenlaan in Amsterdam, hevige verkleuring.

Geplaatst door: Triflex BV

Tevens was er onvoldoende antislip aangebracht, waardoor er bij natte omstandigheden uitglijgevaar ontstond. Ook bleef het regenwater door onvoldoende afschot lang op de galerijen liggen, wat voor gladheid en overlast zorgde. De uitdaging was om de originele kleuren van het ontwerp te respecteren en een geheel nieuw waterdicht vloerveld te maken. 

Er is gekozen voor een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt. Het systeem is ingestrooid met kwartzand fijn, zodat de nieuwe vloer voldoende antislip bevat om uitglijgevaar te voorkomen. Dilataties en aansluitingen zijn waterdicht ingewerkt en opgenomen in het vloerveld, waardoor kitten overbodig is. De uv-bestendige finish zorgt ervoor dat de vloer haar kleur behoudt en beschermd is tegen het indringen van vocht, strooi -en dooizouten. Én door de snelle uitharding van de producten hoefde er geen loopvoorzieningen gemaakt te worden, waardoor overlast voor bewoners en bezoekers tot het minimum werd beperkt. 

Vloer past bij het complex
De werkzaamheden zijn uitgevoerd door ervaren applicateur De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud BV. Naast kwaliteit was een heldere communicatie en goede service zeer belangrijk bij dit project. Doordat een aantal bewoners mochten meedenken, was het van belang de communicatie over onder andere kleurgebruik en antislip goed op gang te houden. Hierdoor kon er snel geschakeld worden en kon er aan alle wensen worden voldaan. Doordat de Triflex-finish in vrijwel alle kleuren gemaakt kon worden, past het vloerveld en haar details nu volledig bij het gehele complex. Het resultaat is een uiterst duurzame, waterdichte en uv-bestendige galerijvloer die weer voor jaren meegaat.

 Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.