Een nieuwe driewielfietsen stalling voor appartementencomplex Dorrestein

Eindelijk kunnen de bewoners van Gemiva-woonlocatie Dorrestein hun driewielfiets fatsoenlijk parkeren. 

Gepubliceerd: 09 juli 2019

De bewoners van Gemiva-woonlocatie Dorrestein kunnen binnenkort hun driewielfiets plaatsen in een speciale fietsenstalling.

In het appartementencomplex wonen volwassene met een verstadelijkebeperking of een handicap. Meerdere bewoners maken gebruik van een driewielfiets maar hadden geen fatsoenlijke plek om deze te parkeren.

Na overleg met de VvE kwam er een alternatieve parkeerplek voor de fietsen maar hier konden er helaas maar twee staan.

Op maandag 24 juni is de bouw van de nieuwe fietsenstalling begonnen.

"De gemeente Zuidplas heeft vervolgens grond met twee openbare parkeerplekken ter beschikking gesteld. Daar zijn we heel blij mee, want met de nieuwe stalling - waar plaats is voor acht driewielfietsen of scootmobielen – realiseren we een structurele oplossing waar meer van onze bewoners gebruik van kunnen maken." vertelt Locatiemanager Yolande van Kanten aan Ijssel en Lekstreek.

Wethouder Jan Verbeek: "Wij prijzen de constructieve houding van de betrokkenen en zijn erg blij dat Gemiva voortvarend start met de bouw van de stalling. De inzet voor de bewoners waarderen wij zeer. Gemiva en gemeente werken samen aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen kan participeren!"

Bron: Ijssel en Lekstreek

Foto: Ijssel en Lekstreek

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.