Vertraging bij de renovatie van appartementencomplex

Meer vertraging bij de renovatie van appartementencomplex de Poolster in Hoorn door niet passende trappen.

Gepubliceerd: 18 juni 2019

De VvE heeft samen met Wethouder Simon Boersma een kijkje genomen bij de niet passende trappen.

Donderdag 6 juni was de dag. Er zouden nieuwe trappen worden geplaatst bij het appartementencomplex de Poolster in Hoorn. Helaas is het eindresultaat erg teleurstellend aangezien de trappen niet passen. De bewoners zijn hier niet blij mee.

“De bewoners hebben een brief gekregen dat het is mislukt en dat donderdag 13 juni weer een poging voor herstel wordt ondernomen” vertelt André Kemmink, een van de bewoners, aan het Noordhollands Dagblad.

Dit is niet de eerste keer dat er vertraging ontstaat bij de renovatie van het appartementen complex. Het bouwbedrijf die de renovatie uitvoert, Dura Vermeer, had na andere vertragingen belooft vaart achter de renovatie te zetten. Toch is dit weer een nieuwe vertraging.

Wethouder Simon Boersma vertelt aan het Noordhollands Dagblad dat de trappen wel goed zijn en dat alleen de aanhechting anders moet. “Ik heb overleg gehad met het bestuur van Vereniging van Eigenaren en we zijn er samen ook langsgelopen. Het is heel vervelend dat het gebeurt, maar tot heel veel vertraging zal het niet leiden. Voor het begin van de bouwvak is dit deel van de renovatie afgerond’’ meld Boersma.

Ook de problemen met de hellingbaan bij de Poolster zullen worden opgelost. Momenteel verspert een bouwkeet de weg, maar die wordt weggehaald. Na de zomervakantie wordt er ook gekeken naar de staat van de hellingbaan. Volgens bewoners is de hellingbaan versleten.

Bron: Noordhollands Dagblad

Foto: Funda

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.