Metalura Lifestyle Event

Maak je klaar om jouw balkon of terras klaar te maken voor het voorjaar. Kom inspiratie opdoen tijdens het Metalura Lifestyle Event! Van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 maart ben je van harte welkom in het Experience Center in Alblasserdam.

Geplaatst door: Metalura

Ontdek het Premium Buitenleven op het Metalura Lifestyle Event

Maak jouw balkon of terras klaar voor het voorjaar. Kom inspiratie opdoen tijdens het Metalura Lifestyle Event! Van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 maart ben je van harte welkom in het moderne Experience Center in Alblasserdam voor een exclusieve ervaring.

Glas en aluminium oplossingen voor jouw balkonbeglazing
Metalura is dé specialist in slimme oplossingen van glas en aluminium, met name voor balkonbeglazing, maatwerk tuinkamers, terrasoverkappingen en glazen wandsystemen. Tijdens het Metalura Lifestyle Event bundelen we onze krachten met gerenommeerde partners om je een voorproefje te geven van het beste wat het buitenleven te bieden heeft.

Wat kun je verwachten?
Laat je onderdompelen in een wereld van luxe en comfort, waar premium buitenlevenproducten op je wachten met de nieuwste trends en inspiratie. Ons evenement, in samenwerking met onze partners, belooft de ideale start voor een heerlijk voorjaar en een schitterende zomer te zijn.

Metalura Lifestyle Event voorjaarseditie details:

  • Datum: Donderdag 14, Vrijdag 15 en Zaterdag 16 Maart
  • Tijd: Van 12.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Metalura Experience Center in Alblasserdam

Partners zoals Diepeveen Keukens, Roostr Buitenkeukens, Barrista Koffie, William de Boet, OrangeVie, Corradi, Compass Pools, Metalura Carports, MAK Auto, De Gaarde Hoveniers en Miryam Schotman zijn drie dagen aanwezig om bezoekers te inspireren met hun premiumproducten en smaakvolle accessoires.

Exclusieve ervaring
Tijdens het Metalura Lifestyle Event geniet je niet alleen een exclusieve ervaring, maar er zijn in de regio ook tal van andere activiteiten. We nodigen je dan ook van harte uit om een mooie tour te maken en ons Lifestyle Event niet te missen. Het is de unieke gelegenheid voor een premium buitenleven-ervaring en de beste start van jouw seizoen!

Kom langs en ontdek het premium buitenleven op het Metalura Lifestyle Event. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Kijk op www.metalura.nl voor meer informatie. ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.