New Roots - Villa Apartments

Dit fantastische project bestaat uit twee woongebouwen -genaamd Villa Rood en Villa Sluis- waarin veertien villa-appartementen worden gerealiseerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Beide villa’s zijn prachtig gelegen aan het water op een locatie in Utrechtse Leidse Rijn Centrum. Villa Appartements wordt volledig duurzaam gebouwd. Een van de duurzaamheidsmaatregelen is toepassing van een dakluik van Gorter. Dit luik is zo goed geisoleerd dat het op geen enkele manier afbreuk doet aan de isolatiegraad van het dak terwijl het tegelijkertijd een veilige toegang tot het dak garandeert.

Op drie manieren veilig het dak op
Permanente en veilige daktoegang is op drie manieren te realiseren: via een gevel- of kooiladder, via een dakhuis of via een dakluik. Optie één is doorgaans geen populaire keuze. Hoe breng je via een ladder materieel en materiaal veilig naar het dak van een dergelijk hoog gebouw? Optie twee is optimaal veilig en comfortabel, maar heeft invloed op het aangezicht, is kostbaar en is afhankelijk van de maximale hoogte soms niet haalbaar. Het dak betreden via de binnenzijde van een gebouw is voor een complex als dit de meest veilige en optimaal comfortabele oplossing. De verdiepingstrappen of lift brengen belanghebbenden richting het dak en het dakluik geeft  -in combinatie met een ladder- een optimaal veilige toegang tot het dak zelf. 

Ook geschikt voor zeer hoge gebouwen
Gorter aluminium dakluiken zijn dankzij de afwerking en robuuste constructie geschikt voor toepassing op zeer hoge gebouwen, ook in gebieden met extreme weersomstandigheden. Zo zijn de Gorter dakluiken inmiddels geplaatst op het hoogste gebouw ter wereld; de Burj Khalifa - wolkenkrabber - in Dubai.

Energiezuinig
Gorter dakluiken combineren een veilige daktoegang met een uitstekende isolatie. Een dakluik met isolatiewaarden die niet in lijn liggen met de isolatiewaarde van de constructie gaat zeker te maken krijgen met condensatie en schimmelvorming. Wanneer je je bezighoudt met woning- of utiliteitsbouw, dan is een hoge Rc-waarde van het dakluik en niet de R-waarde van de isolatie een heel belangrijk aspect. De dakluiken van Gorter zijn daarom voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde.Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link.

Wil je een offerte opvragen? Klik hier

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.