Villa Rodendael

Deze nagelnieuwe villa met dertien luxe appartementen op drie woonlagen wordt gerealiseerd aan het Anthemiahof in het Zuid-Limburgse Vaesrade, gemeente Nuth. De architectuur is modern en afgestemd op het omliggende heuvellandschap.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De appartementen zijn ruim opgezet -94 tot 168 m2- en hebben allemaal een flinke buitenruimte met schitterend uitzicht op de groene omgeving van Vaesrade. Voor de toegang tot het dak van de school koos Van Heur Kelpen Bouw en Onderhoud voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Het dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. Het spreekt voor zich dat het luik ook doet waar het voor gemaakt is: het realiseert een veilige toegang tot het dak. Onmisbaar voor de onderhoudsploeg die verantwoordelijk is voor het onderhoud aldaar. 

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Villa Rodendael is uitgerust met een schaartrap. Deze trap -en ook de ladders van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.