Twee keer raak voor Villa de Linde

Symphony Estates Eindhoven ontwierp Villa de Linde, een appartementencomplex aan de Kerkstraat in Leende met de uitstraling van een herenhuis op de plek waar voorheen een gerenommeerde meubelzaak gevestigd was.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw kenmerkt zich door haar traditionele architectuur, rijke detaillering en hoogwaardige afwerking. De keuze voor de dakluiken van Gorter is tweeledig: dit dakluik doet zonder esthetische ingrepen haar werk. Met andere woorden: de dakluiken hebben geen enkele invloed op het uiterlijk van het gebouw terwijl de hoogwaardigheid van de materialen tegelijkertijd wél zorgt voor een thermisch optimale oplossing. En de beoogde veilige toegang tot het dak uiteraard.

Dakluik – daktoetreding vanuit het gebouw
Bij daktoetreding is de veiligheid van groot belang. De veiligste weg naar het dak gaat in veel situaties door een gebouw omdat men dan gebruik kan maken van de verdiepingstrap of de lift. De Gorter dakluik met ladder- of trapcombinaties zorgen ervoor dat ook de in de laatste fase van het traject de veiligheid maximaal wordt gewaarborgd. Alle Gorter combinaties zijn TÜV NORD, Aboma en KOMO gecertificeerd. De RHT dakluiken zijn CE (ETA-15/0338) gecertificeerd.

Keuze van een dakluik combinatie
Wens je een daktoetreding die niet altijd in het zicht is? Dan biedt een Gorter dakluik met ladder of schaartrap de ideale oplossing. Een dakluik met schaartrap heeft, in ongebruikte toestand, een fraai vlak afgewerkt plafond. Toepassingen waarbij het aanzicht iets minder belangrijk is of bij een beperkter budget kunnen worden voorzien van het Gorter dakluik met ladder. Bij deze oplossing kan de ladder middels de meegeleverde muurbeugels aan de wand worden opgehangen. Het voordeel van beide dakluik combinaties  is dat je in een normale situatie altijd over het volledige vloeroppervlak in de onderliggende ruimte kunt beschikken.

Ook geschikt voor zeer hoge gebouwen
Gorter aluminium dakluiken zijn dankzij de afwerking en robuuste constructie geschikt voor toepassing op zeer hoge gebouwen, ook in gebieden met extreme weersomstandigheden. Zo zijn de Gorter dakluiken inmiddels geplaatst op het hoogste gebouw ter wereld; de Burj Khalifa - wolkenkrabber - in Dubai.

Voor het platte dak
De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. De RHT-dakluiken van Gorter worden continu aan verbeteringen onderworpen. Hiermee zijn de luiken in toenemende mate bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. 

Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link
Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link.
Wil je een offerte opvragen? Klik hier!     

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.