Niet schroeven of boren? Keje Splendid Pliss als raamdecoratie!

Of u nu een appartement huurt, verhuurt of een appartement heeft gekocht: privacy is altijd belangrijk. Zeker op de galerij, waar uw buren meermaals per dag heen en weer lopen.

Gepubliceerd: 28 oktober 2021

Goede raamdecoratie is dan geen overbodige luxe. Maar wat doet u als u niet wil boren of schroeven, omdat u uw kozijnen mooi wil houden? Of als u van de VvE niet mag boren of schroeven?

Raamdecoratie monteren door middel van magneetbanden

Voor elk kozijn waar u liever niet in wil boren of schroeven, is de Keje Splendid Pliss ontworpen. Dit is een plisségordijn dat is verwerkt in een mooi aluminium profiel. Dit aluminium profiel is aan de achterzijde afgewerkt met zogeheten magneetbanden. Door middel van een tweede set magneetbanden, die u op uw kozijnen plaatst, kunt u heel eenvoudig uw nieuwe raamdecoratie van MijnRaamdecoratie.nl monteren. Alsof uw kind de was kan doen..

Extra fijn: de mogelijkheid voor top down bottom up

De Keje Splendid Pliss biedt niet alleen veel voordelen voor mensen die liever niet willen boren of schroeven in hun kozijnen, maar biedt ook nog de gewenste privacy dankzij de top down bottom up bediening.

Bij deze bediening kunt u uw plisségordijn op elke gewenste hoogte van het raam hangen. Genieten van het zondagochtend ontbijt zonder glurende buren? Plaats uw plisségordijn dan aan de onderzijde van het raam tot het midden van het raam, zodat er aan de bovenkant nog voldoende zonlicht naar binnen komt.

Merkt u dat u juist veel bekijks heeft vanaf de woning tegenover u en kunnen ze makkelijk bij u in huis kijken? Dan wilt u uw plisségordijn misschien wel aan de bovenkant van uw raam hangen. Op elk gewenst moment van de dag kun jij de gewenste privacy zelf bepalen. Hoe fijn is dat?!

Extra tip: vraag altijd gratis kleurstalen aan!

Lijkt de Keje Splendid Pliss u wel iets en staat u inmiddels te popelen om ze te bestellen voor uw woning? Wacht er zeker nog even mee. Tenminste, totdat u gratis kleurstalen heeft besteld. De kleuren op uw beeldscherm zijn namelijk altijd iets afwijkend van het origineel, mede dankzij de instellingen van uw beeldscherm. Met gratis kleurstalen (ja echt, helemaal gratis) kunt u thuis bekijken en bepalen welke kleur het meeste past bij uw inrichting. Zo voorkomt u teleurstellingen. En als u ze voor het einde van de middag besteld, heeft u ze bij veel aanbieders vaak al de volgende werkdag in huis. Dus, waar wacht u nog op?!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.