Nieuw hoofdkantoor voor DecoLegno

Op bedrijvenlocatie HoogTij wordt vanaf 2022 verrijkt met het nieuwe hoofdkantoor en de nieuwe showroom van DecoLegno. Een uitstekende locatie niet in de minste plaats vanwege de aanwezigheid andere bedrijven uit de interieurindustrie

Geplaatst door: Gorter Group bv

De plannen voor het nieuwe hoofdkantoor zijn ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Zaanstad. Het nieuwe pand zal een goede fit zijn in het karakteristieke Zaanse landschap en legt de nadruk op duurzaamheid en design. De herkenbare kapvorm en de duidelijke entree zorgen voor een expressieve beëindiging van de straatwand. Dit past perfect in de stijl van DecoLegno, een exclusief leverancier van een collectie decoratief plaatmateriaal.

Om het platte dak van dit prachtige pand te betreden is de keuze voor jet RHT-dakluik met ladder van Gorter gemaakt. Deze zorgt voor een veilige daktoegang, is volledig inbraak- en geluidswerend en bestendig tegen ongewenste condensvorming. Een ander voordeel van deze keuze is dat de ladder standaard met ophangbeugels geleverd wordt waardoor deze veilig kan worden weggehangen wanneer hij niet in gebruik is.

Meer weten over Gorter? Bekijk onze website www.gortergroup.com

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.