Openstaande vacatures Triflex B.V.

Wij zijn opzoek naar versterking binnen het Triflex Team. Is de functie Technisch Medewerk(st)er Binnendienst of Rayon Manager Zuid-West wat voor jou? Solliciteer dan direct!

Geplaatst door: Triflex BV

Samenwerken en samen groeien

Join the team! Wij zijn opzoek naar versterking binnen het Triflex Team. Is de functie Technisch Medewerker Bedrijfsbureau of Rayon Manager Zuid-West wat voor jou? Solliciteer dan direct!

Waarom Triflex?

Samenwerken is een belangrijke competentie binnen het Triflex team. Alle afdelingen hebben raakvlakken met elkaar, waardoor we nauw samenwerken. Hierdoor groeien we als organisatie, maar ook als persoon. Blijven groeien en door ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Binnen je functie krijg je dan ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Wat wij verder bieden:

  • De vetste bedrijfsuitjes;
  • Heerlijke barbecues;
  • Salaris dat past bij de verantwoordelijkheden;
  • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Studie- en doorgroeimogelijkheden 

Vacature Technisch Medewerk(st)er Binnendienst

Loop je niet weg voor een technisch advies, is administratie helemaal jouw ding en heb jij commerciële voelsprieten? Hou je daarnaast van uitdaging en van afwisselende taken: dan verzekeren we jou dat geen dag hetzelfde is in deze functie. Kortom: ben je op zoek naar een afwisselende baan in een dynamisch en groeiend bedrijf? Kom dan ons Triflex team versterken als Technisch medewerk(st)er binnendienst!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Binnen deze functie is geen dag hetzelfde, want je maakt deel uit van de afdeling techniek maar bent ook verantwoordelijk voor commerciële activiteiten. Je houdt je onder andere bezig met het beoordelen en uitwerken van technische adviezen en met de correcte afhandeling van alle binnengekomen aanvragen. Daarnaast bestaan je taken uit het verzorgen van de uitgaande correspondentie, het versturen van documentatie en de opvolging hiervan, je springt bij als collega’s afwezig zijn en handelt alle monsteraanvragen af. Je helpt ook mee bij de registratie van projecten in ons CRM-systeem. Tenslotte hou je op onze website de systeembeschrijvingen, productbladen en bestekteksten up-to-date.

 Enthousiast geworden? Bekijk hier de hele vacature.

Rayon Manager Zuid-West

Ben jij in staat om met jouw enthousiasme en uitgebreide kennis nieuwe deuren voor ons te openen in Zuid-West Nederland? Heb je daarnaast oprechte belangstelling voor bestaande relaties en doe jij er alles aan om deze band verder te versterken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Als Rayon Manager bij Triflex ben je verantwoordelijk voor Zuid-West Nederland tot aan de rand van Rotterdam en streef je naar verbetering binnen de segmenten waar Triflex vertegenwoordigd is, met name Wonen en Parkeren. Het aangaan van nieuwe en het behouden van bestaande relaties is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je bent dan ook regelmatig aan het bellen en mailen met deze relaties. Met jouw commerciële instelling overtuig je mogelijke klanten van de voordelen van Triflex. 

Enthousiast geworden? Bekijk hier de hele vacature.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.