Parel in de kaasstad

In Alkmaar bouwt De Boer Staalbouw het nieuwbouwpand De Parel in opdracht van Autohotel Nederland.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het autohotel is dé plek om kostbare auto’s op te slaan. Deze bijzondere plek wordt uitgerust met twee RHT-dakluiken van Gorter uit Schagen. Hiermee is de uitbater van het gebouw zeker van een veilige toegang tot het dak en de daar aanwezige installaties. 

Toegang tot het dak 
De vrije ruimte op platte daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur als koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen frequenter voor. 

Hoge isolatiewaarde
Het RHT-dakluik van Gorter zorgt ervoor dat onderhoudsploegen op een veilige wijze het platte dak van het autohotel kunnen bereiken. Met het RHT-dakluik -ook wel dakdeur genoemd- zet Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Kijk dan even op de website. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.